Konferens för stora och små grupper

Ska du anordna en konferens på jobbet? Är ni åtta personer eller är ni 120 kollegor som ska träffas? Ni kanske ska samlas från flera städer i Sverige eller till och med flyga in från flera olika länder i världen? Då är det viktigt att hitta en lokal nära Arlanda.

Att ha sin konferens nära Arlanda ger mervärde på flera olika sätt. Oavsett om ni är en liten eller stor grupp, så hjälper personalen er att få ut det mesta av er konferens. Här kan gruppen bland annat boka olika paket innehållande boende, mat och intressanta aktiviteter på anläggningen eller i närheten av Arlanda, så som femkamp och föreläsningar.

Aktiviteter på konferensen

När ni bokar konferens kan ni få hjälp med att boka aktiviteter för gruppen också. Det kan vara allt från teambuilding-aktiviteter så som femkamp och tävlingar, till föreläsningar och äventyr med jeeptur i terrängbana. Boka det som passar just er grupp.

Dagkonferens

Dagkonferens är populärt, för både stora och små grupper. Detta är ofta något som bokas för mindre grupper som har nära till lokalen och som kan åka över dagen för att ha konferens. Ett effektivt sätt att konferera med hjälp av miljöombyte för mer kreativitet. Boka dagkonferens om du har en svår uppgift att lösa med dina kollegor eller om ni ska sätta arbetsplaner framåt.

Konferens med övernattning

Att övernatta med er konferensgrupp är populärt, speciellt när det gäller lite större grupper där kollegor har samlats från flera olika platser i Sverige. Med hjälp av övernattning förlänger ni er konferens och har möjligheten att utföra ännu mer nytta än om ni bara ses över dagen. På konferensanläggningen övernattar ni bekvämt i en härlig och lugn miljö.